Bogen om årsafslutning i bogholderiet

Årsafslutning i bogholderiet – sådan laver du dit regnskab

Så er bogen om årsafslutning i bogholderiet udkommet og afsendes fra i dag den 22. februar fra Regnskabsskolens forlag.

Bogen opsamler de væsentligste ting man skal huske, når der laves årsregnskab. Både når det gælder skatteregnskaber for personlige virksomheder og selskabsregnskaber efter årsregnskabsloven. Med særlig fokus på selskaber i regnskabsklasse B.

Med Årsafslutning i bogholderiet – sådan laver du dit regnskab får du en praktisk anvendelig grundbog i, hvordan du laver et årsregnskab.

Flere og flere tager i disse år regnskabet i egen hånd, fordi revisionspligten for små selskaber er afskaffet; men det er reglerne om årsregnskab og selvangivelse jo ikke.

Derfor har vi i denne bog samlet svarene på de mest almindelige problemer, som man kommer ud for. Både når det gælder årsrapporten til Erhvervsstyrelsen og selvangivelsen til SKAT.

Vi dækker ikke alle emner og hjørner af regnskabsaflæggelse, men med denne bog bliver du i stand til bedre at tage ansvar for dit eget regnskab eller få en mere kvalificeret snak med din revisor.

Bogen henvender sig til bogholdere, selvstændigt erhvervsdrivende og de, som har A/S, ApS og IVS i regnskabsklasse B. Bogen har eksempler på skatteregnskaber og årsrapporter, både almindelig årsrapport og for mikrovirksomhed.

Bogen om årsafslutning kan bestilles på Regnskabsskolens forlag.

Forfatterne er Regnskabsskolens direktør Anette Sand og undertegnede.

No comments yet.

Skriv et svar