Moms: 0 indberetning for øvede

Jeg skulle lave en moms 0 indberetning for en klient der ikke havde haft nogen drift i det forløbne kvartal.

Når man logger ind, findes der faktisk en mulighed for at lave en 0-indberetning:

Så jeg taster lystigt på “Nul indberet”.

Systemet fylder nu en momsangivelse med nuller af sig selv som det fremgår nedenfor:

Det kan jo ikke være mere 0-indberetning end det, så i bunden af angivelsen trykker jeg bare på “Indberet”. Men nu får jeg en fejlmeddelelse:

Det er en fejlkontrol. Den tjekker at når jeg har udfyldt noget om ydelseskøb (rubrik 3 fra toppen i billede nr. 2), må feltet i bunden ikke være tomt eller indeholde et 0. Men, hvor kom nullet fra? Fra det selvsamme system der lavede momsangivelsen for mig.

For at få lavet din nul angivelse skal du derfor fjerne nuller fra ydelseskøb og for en sikkerheds skyld fjernede jeg det også fra varekøb og fra alle felterne i bunden af angivelsen vedr. køb af ydelser og varekøb i EU og udenfor EU.

Og det var, hvad der skulle til! Så nu ved du, hvordan du laver 0 angivelser på SKATS TastSelv Erhverv.

, , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.