Bøger om skat, moms og regnskab

Bøger om skat, moms og regnskab.

I samarbejde med Regnskabsskolens forlag har Søren Revsbæk været forfatter og medforfatter til en række bøger om skat, moms og regnskab.

Skat for selvstændige – med virksomhedsordningen

Skat for selvstændige – med virksomhedsordningen

Nu er den seneste bog i rækken på vej. Det er bogen om skat for selvstændige, som udkom den 15. november 2018 og kan bestilles på Regnskabsskolens forlag.

Bogen giver en praktisk indføring i, hvordan enkeltmandsvirksomheder beskattes, og hvordan du ved at bruge virksomhedsordningen selv kan påvirke skatten af dit overskud.

  • Hvordan får du fuld skatteværdi af høje renteudgifter?
  • Hvordan opsparer du overskud i din virksomhed?
  • Hvordan planlægger du skatten over en årrække?
  • Disse spørgsmål og flere giver bogen svarene på.

Den giver ud over en gennemgang af reglerne desuden konkrete eksempler på, hvad man kan gøre – og hvordan.

Bogen er en ny udgave af den tidligere bøger om skat for selvstændige og bøger om virksomhedsordningen, men denne gang er det ikke bare en opdatering, men en helt ny bog skrevet fra begyndelsen. Bogen er relevant for de (vi) som driver vores virksomhed som enkeltmandsvirksomhed, og som gerne vil have udjævnet beskatningen over tid samt have fuld værdi af rentefradraget.

Se indholdsfortegnelsen her.

Bogen om: Skat og moms – får du dine fradrag?

Bogen om: Skat og moms - får du dine fradrag?

Skat og moms – får du dine fradrag?

“Skat og moms – får du dine fradrag?” er helt frisk, udgivet i 2018.

Hvad kan man trække fra i skat? Hvor meget moms, kan jeg få tilbage? Det er spørgsmål som de fleste virksomhedsledere har jævnligt. I bogen “Skat og moms – får du dine fradrag?” får læseren en  grundbog i praktisk håndtering af moms og fradrag og mange svar på alle de mest stillede spørgsmål. Bogen er skrevet for erhvervsdrivende.

Uanset om man er selvstændig med enkeltmandsvirksomhed, eller har et selskab. Bogen kan også bruges som et opslagsværk til de daglige tvivlsspørgsmål.

Bogen handler både om skat og moms. Normalt handler bøger enten kun om skattefradrag, eller det handler om momsområdet, som også i disse år bliver et mere og mere komplekst område. I denne bog har vi dog forsøgt at samle både skat og moms i een overskuelig bog.

Bogen Skat og moms – får du dine fradrag er skrevet med Anette Sand, som er direktør i Regnskabsskolen og har en glimrende blog. Bogen kan købes på Regnskabsskolens forslag til en yderst overkommelig pris. Brillerne følger ikke med 🙂

Bogen om årsafslutning: Årsafslutning i bogholderiet

Endnu en bog om skat, moms og regnskab er denne bog om årsafslutning i bogholderiet.

Årsafslutning i bogholderiet

Bogen om årsafslutning i bogholderiet

Med Årsafslutning i bogholderiet – sådan laver du dit regnskab får du en praktisk anvendelig grundbog i, hvordan du laver et årsregnskab. Uanset om årsregnskabet følger årsregnskabsloven (navnlig selskaber) eller de skattemæssige regler.

Flere og flere tager i disse år regnskabet i egen hånd, fordi revisionspligten for små selskaber er afskaffet, men det er reglerne om årsregnskab og selvangivelse jo ikke.

Derfor har forfatterne i denne bog samlet de mest almindelige problemer, som man kommer ud for, både når det gælder årsrapporten til Erhvervsstyrelsen og selvangivelsen til SKAT.

Vi dækker ikke alle emner og hjørner af regnskabsaflæggelse, men med denne bog bliver du i stand til bedre at tage ansvar for dit eget regnskab eller få en mere kvalificeret snak med revisor.

Bogen henvender sig til bogholdere, selvstændigt erhvervsdrivende og de, som har A/S, ApS og IVS i regnskabsklasse B. Bogen har eksempler på skatteregnskaber og årsrapporter, både almindelig årsrapport og for mikrovirksomhed.

Årsafslutning i bogholderiet købes som e-bog eller i trykt udgave hos Regnskabsskolens forlag.