Revisionsfirma København og Næstved

Revsbæk Revision – statsautoriseret revisor

Velkommen hos Revsbæk Revision. Hos os bliver du kunde hos et mindre revisionsfirma. Vi har afdeling i København og udgangspunkt i kontoret i Næstved.

Hos os er personlig betjening er en selvfølgelighed. Vi leverer løsninger med hjælp fra en kompetent medarbejderstab med en statsautoriseret revisor i spidsen. Vi har fokus på tilgængelighed og at få gjort tingene ordenligt, så du er tryg ved regnskab og skat, uden at timetaxameteret løber helt løbsk.

Revisionsfirma Næstved og København

Selvom vi har til huse i Næstved og København, har vi kunder over hele landet. Vi forsøger altid at rådgive dig så godt som muligt, uanset om du kommer med et årsregnskab, et forældrekøb, er selvstændig, eller har helt andre ting vi skal se på. Vi er aldrig længere væk end en mail eller et telefonopkald.

Historie og kompetencer

Revisionsfirmaet så dagens lys i 1993 stiftet af Søren Revsbæk, der samme år fik registrering som registreret revisor. Efter et uddannelsesforløb 2014-2015 og eksaminer i efteråret 2015 er titlen skiftet ud med statsautoriseret revisor. Af denne grund er kontoret nu et statsautoriseret revisionskontor.

Revsbæk Revision er medlem af Kreston Danmark / Kreston Global, der er et samarbejde mellem selvstændige uafhængige revisionsfirmaer.

Firmaet er i perioden vokset, primært ved organisk vækst og anbefalinger, efter den meget personlige mund-til-mund-metode.

Hos Revsbæk Revision har vi p.t. én statsautoriseret revisor, fire revisorer, en økonomiassistent og en trainee (som det hedder, når man ikke er elev, men alligevel under uddannelse). Plus gode samarbejdspartnere, der hjælper i spidsbelastningen.

Hos Revsbæk Revision prøver vi altid at tage udgangspunkt i, hvad der er behov for, hos hver enkelt kunde. Så du ikke får for lidt, men heller ikke betaler for noget, der ikke er brug for.

Vi tilbyder:

 • Vi udfører revision og review både for selskaber og personlige virksomheder.
 • Vi klarer regnskabet, bogføringen og selvangivelsen for personlige virksomheder.
 • Vi opstiller regnskab. Det kan være årsrapporten, når det gælder selskaber og indberetter til Erhvervsstyrelsen, samt alt vedrørende selskabets selvangivelse, udbytteindberetning m.v. fra start til slut.
 • Vi opstiller og reviderer projektregnskab.
 • Vi reviderer foreningsregnskaber.
 • Vi udfører også skatterådgivning.
 • Vi hjælper med budgetlægning.
 • Vi hjælper bogføringen og momsregnskabet.
 • Vi laver virksomhedens lønkørsel.
 • Vi hjælper med genoptagelse for selskaber under tvangsopløsning
 • Vi laver revisorerklæringer på taxitilladelser og varebilstilladelser.
 • og meget mere.

Revisionsfirma i København med bredt branchekendskab

Revsbæk Revision har erfaring fra mange brancher. Vi er revisor for virksomheder indenfor f.eks. design, arkitekter, psykologer, IT, håndværk, rejsebureau, advokater, dyrlæger, kommunikation, alternative behandlere, foreninger, vognmænd, konsulenter, mindre butikker, grossistvirksomheder, mekanikere m.v.

Som revisor kender man noget til det meste og står derfor også klar til at hjælpe dig. Derudover har vi hjulpet en række iværksættere gennem tiden, men vi har også tid til den lille virksomhed som gerne vil vokse.

Dertil kommer at vi er revisor for en række kunder som udlejer lejligheder, typisk forældrekøb, hvor vi laver det årlige regnskab og selvangivelse med virksomhedsordning og indberetter selvangivelsen til skat.

Alle kundekredse er velkomne hos os

Hovedparten af vores kunder bor i dag i København og resten af hovedstadsområdet og selvfølgelig nogle lokalt omkring Næstved. Det betyder dog ikke, at vi kun arbejder for kunder i København, for vi opererer i hele landet. Det meste kommunikation sker efterhånden elektronisk, hvorfor fysisk afstand gradvist betyder mindre og mindre. Nogle kunder ser vi ofte, andre kun med års mellemrum, fordi det hele klares via mail og Dropbox.

Vi indretter os fleksibelt, efter hvad der passer bedst for dig og vi sætter en dyd i den professionelle tilgængelighed. Tag kontakt til os og få vejledning, rådgivning og et uforpligtigende tilbud, hvis dette ønskes.

Se vores almindelige forretningsbetingelser her.

Medarbejderne

Søren Revsbæk, Statsautoriseret revisor (Wikipedia artikel)

Søren er kontorets indehaver er født i 1968, fik HD i 1991 og blev registreret revisor i 1993. Kontoret blev etableret samme år. I november 2015 tog Søren eksamen som statsautoriseret revisor, efter revisorloven åbnede for den mulighed.

Søren er desuden underviser på Regnskabsskolen og er medforfatter til bogen om fradrag i skat og moms og har skrevet bogen om skat for selvstændige. Søren er desuden medforfatter på bogen om Årsafslutning i bogholderiet.

Søren bor i Næstved by og bruger en del af sin fritid i Næstved Byråd. Som led i sit politiske virke har han en politisk blog.

Sabine Lenz, revisor

Sabine er revisor og uddannet på kontoret. Sabine beskæftiger sig med med allehånde regnskabsopgaver, bogføring og lønservice. Sabine læser HD i videreuddannelse.

Marianne Rosenbeck, revisor

Marianne er merkonom i regnskabsvæsen og har mange års erfaring med bogføring og regnskab fra det private erhvervsliv.

Marianne blev i foråret 2018 uddannet til revisorassistent. Marianne beskæftiger sig primært med revisions- og reviewopgaver, regnskabsopgaver samt bogføring, moms og løn.

 

Jane Mathiasen, revisor

Jane har en baggrund som finansøkonom og er uddannet på revisionskontoret. Janes primære arbejdsområder er bogføring, moms, årsrapporter og årsregnskab, men her i 2021 er Jane primært vores faste tovholder på alt vedrørende Corona-kompensationsordninger og slutafregninger.

Læs vore Almindelige forretningsbetingelser.