Statsautoriseret revisor

Valg af revisor handler om tryghed og tilgængelighed

At være kunde hos en statsautoriseret revisor, er til syvende og sidst et spørgsmål om tryghed. Det er jo den vare vi har på hylden: Regnskabet skal være i orden, skatten skal være korrekt og rådgivningen forståelig og tilgængelig.

Hos Revsbæk Revision mener vi det skal være nemt at have en statsautoriseret revisor, uanset, om du har en lille eller stor virksomhed. Vi går meget op i at møde vores kunder i øjenhøjde. Og vi er aldrig længere væk end en telefonopringning – eller en mail. Man er selvfølgelig altid velkommen på vores hyggelige kontor i Næstved.

På kontoret arbejder vi tæt sammen, på tværs af erfaring, titler og anciennitet. De fleste ved lidt om det hele og nogle meget om mere. Det mener vi giver den bedste service for vores kunder og som en ekstra gevinst et rigtig godt arbejdsmiljø.

Statsautoriseret revisor i København & Næstved

Det er vigtigt for os at lære vores kunders virksomhed rigtig godt at kende, på den måde kan vi være en god sparringspartner i det daglige. Vores revisorservice er alsidig og holistisk på en måde, der forsøger at skabe et samlet overblik over virksomheden. Når du bliver kunde hos os, prøver vi at være med dig hele vejen, hvilket giver en tryghed uanset om det er bogføring, årsregnskab eller en anden del af vores revisorservice.

Fysisk ligger kontoret i Næstved, men holder også møder i Københavnsområde og arbejder der. I praksis så foregår en stor del af al korrespondance jo efterhånden elektronisk, men det er dog også godt at mødes, når der er behov for det.

Revisorservice hos statsautoriseret revisor giver tryghed

En erklæring fra en statsautoriseret revisor giver tryghed.

Erfaring, ekspertise og ligevægt er en del af vores DNA

Som revisor er erfaring og uddannelse vigtige elementer. Derfor får folk hos os heller ikke lov kun at sidde med bogføring, eller kun at sidde med regnskab. Man skal have en bred arbejdspalette og vide noget om det hele. Vi derfor også meget op i uddannelse. Alle på kontoret er enten i gang med at uddanne sig yderligere, eller deltager i efteruddannelse. Vi er derfor altid opdateret på den nyeste lovgivning og hvilken vej udviklingen går. Som statsautoriseret revisor skal man i øvrigt have mindst 120 timers efteruddannelse over en 3 års periode.

Vi er et utraditionelt revisionskontor, hvor det lige så godt kan være virksomhedsejeren der tager telefonen, som eleven. Vi løfter alle arbejdsopgaver i fællesskab og mener også det giver en bedre  revisorservice overfor vores kunder.

Vi er en arbejdsplads der tager samfundsansvar alvorligt. I perioder har vi derfor også tilbudt at hjælpe mennesker tilbage til arbejdsmarkedet, efter længere tids sygdom og har god succes med det. Vi har normalt også altid elever ansat, så vi er med til at løfte et uddannelsesansvar på den måde.

Tag kontakt til os i dag for et uforpligtigende tilbud

Vores kontor ligger i Næstved, men vi opererer i hele landet. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores revisions- og regnskabsservice, kan du kontakte os på tlf. nr.: 55 44 50 76 eller via mailadressen: revsbaek (at) revsbaek-revision.dk. Vi sidder klar til at vejlede, rådgive og udføre dit næste regnskabs- eller revisorarbejde med et smil på læben (eller i hvert fald gå til jobbet med entusiasme).