Ny bog: Skat for selvstændige – med virksomhedsordningen

Skat for selvstændige – med virksomhedsordningen

Bogen giver svar på, hvordan man beskattes som selvstændig og hvordan man bruger virksomhedsordningen

Nu lander den nye bog: Skat for selvstændige – med virksomhedsordningen snart på forlaget. Den udkommer den 15. november og kan nu forudbestilles som e-bog, trykt bog, eller begge dele.

Bogen er den seneste som Søren Revsbæk har skrevet på Regnskabsskolens forlag. Se mere om bøgerne her.

Bogen giver læseren en indføring i reglerne, fra “vugge til grav” så at sige: Fra man begynder, til man på et tidspunkt gerne vil holde op med at bruge virksomhedsordningen igen.

Målgruppen er selvstændige, som gerne vil vide mere om, hvordan de kan udjævne skatten og få mere ud af virksomhedens penge. Måske lave regnskabet selv, eller få en mere kvalificeret snak med revisoren.

Hvad kan virksomhedsordningen

Der er navnlig tre hovedbegrundelser for at overveje virksomhedsordning:

At at få fuld skatteværdi af virksomhedens renteudgifter. Det er aktuelt, hvis man f.eks. har store lån til investeringer.

At “få lov” at beholde nogle af sine penge selv, ved at opsparet til lav skat. Det er aktuelt, hvis man har behov for kapital til at vokse, finansiere debitorer eller f.eks. investere.

At se, hvordan man over årene kan udjævne sin skat, således at man samlet set ikke betaler mere skat, en der er belæg for. Det er ved at opspare i virksomhedsordningen, når skatten er dyr og nedspare igen, når skatten er billigere.

Bogen har et stort kapitel med en praktisk gennemgang af virksomhedsordningen for en virksomhed. Det er et praktisk eksempel, der viser, hvilke beregninger, der er nødvendige, og hvordan man gør tallene op.

Bogen fortæller i det hele taget, hvad man skal huske og hvad man ikke må glemme, når man bruger virksomhedsordning.

Bogen har også afsnit om aktuelle skattedomme, som vi skal være opmærksomme på, for ikke at komme galt afsted med og der har et afsnit om, hvad man gør, når man gerne vil ud af virksomhedsordningen igen, f.eks. på grund af salg af virksomheden eller ophør.

Der er også en afsnit om kapitalafkastordningen og hvordan kunstnere kan bruge konjunkturudligning.

Alt dette, og mere, kan man læse om i Skat for selvstændige – med virksomhedsordningen. Se indholdsfortegnelsen her. Bogen koster 160 kr. som e- bog, 220 kr. som trykt bog og 300 kr., hvis man køber begge dele, på Regnskabsskolens forlag. 172 sider i indbundet format.

 

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.