Kan revision betale sig?

Kan revision betale sig?

Når man spørger kan revision betale sig, så vil vi revisorer som udgangspunkt nok vil svare “ja”, i hvert fald, hvis man har et lidt større regnskab.

Jeg har her på siderne, skrevet flere indlæg om, hvad revisor kan hjælpe med, udover at opstille regnskaber. Det er bl.a. at give regnskabet en erklæring. Det kan være en erklæring om revision, review, eller f.eks. assistance.

Men, man kan jo også helt fravælge at bruge revisor. Hvilket vi revisorer selvklart ikke synes er nogen god idé, ud fra mange begrundelser.

Spørgsmålet: Kan revision betale sig, besvares ofte med at man får mere tryghed, korrekt viden, overholdelse af regler og i det hele taget mere viden om sin virksomhed ved, at bruge en revisors faglige viden.

Revision = Lavere rente?

Kan der klippes af renten med revision?

Renten i banken

Noget andet er, når man skal i banken: Bliver lån billigere, fordi virksomheden bruger revisor. Det har låneportalen Lendino lavet et interessant indlæg om.

Renteudgiften i banken afhænger jo af mange ting: Kreditværdighed, formål med lånet, om man overhovedet får genforhandlet renten jævnligt o.s.v., men også: Har virksomheden revisor med til at lave regnskabet.

Så: Kan revisor betale sig? Ja, Lendino konkluderer i hvert fald, at det kan det, når lånet når en vis størrelse.

 

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.